vegetarische quesadillas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Vega quesadilla’s

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Pel de rode ui en knoflook en hak fijn. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
2
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 2-3 min. op laag vuur. Schep de champignons door de ui en knoflook en bak ze 3-4 min. mee. Voeg de adobo saus en gepelde tomaten toe, kook ca. 6 min. tot de tomaat gemakkelijk plat te drukken is en er een dikke saus is ontstaan. Breng op smaak met peper en zout.
3
Laat de kidneybonen en mais uitlekken. Leg een tortilla in een grillpan en verdeel de helft van de saus over de tortilla. Verdeel de helft van de kidneybonen en mais erover en bestrooi met de helft van de kaas.
4
Dek af met een volgende tortilla en grill daarna de tortilla tot de kaas begint te smelten. Draai na 1,5 min om en grill voor dezelfde tijd.
5
Maak zo ook de tweede quesadilla. Snijd in stukjes en garneer met korianderblaadjes en serveer met salsasaus en partjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via