Wentelteefjes Met Perzikenjam En Amandelen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Wentelteefjes met perzikenjam en amandelen

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
15 min
1
Rooster de amandelen in een droge koekenpan in 1 -2 minuten goudbruin. Meng de amandelen met de zuivelspread en de jam. Besmeer 4 sneetjes brood met het mengsel en leg er de andere 4 sneetjes bovenop.
2
Klop de eieren los met de melk, kaneel en vanillesuiker en giet in een platte schaal. Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
3
Verhit een eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten goudbruin. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via