Wentelteefjes Met Perzikenjam En Amandelen
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vrij van vlees

Wentelteefjes met perzikenjam en amandelen

Wentelteefjes, je kunt ons er wakker voor maken! Wij geven een zoete, fruitige twist aan onze wentelteefjes door de toevoeging van perzikenjam, zuivelspread en geroosterde amandelen.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept wentelteefjes met perzikenjam en amandelen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
15 min
1
Rooster de amandelen in een droge koekenpan in 1 -2 minuten goudbruin. Meng de amandelen met de zuivelspread en de jam. Besmeer 4 sneetjes brood met het mengsel en leg er de andere 4 sneetjes bovenop.
2
Klop de eieren los met de melk, kaneel en vanillesuiker en giet in een platte schaal. Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
3
Verhit een eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten goudbruin. Bestrooi met poedersuiker.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Noten
  • Melk
  • Ei
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via