Wentelteefjes, je kunt ons er wakker voor maken! Wij geven een zoete, fruitige twist aan onze wentelteefjes door de toevoeging van perzikenjam, zuivelspread en geroosterde amandelen.
Een heerlijke variatie op deze wentelteefjes, zijn onze abrikozen wentelteefjes. Zeker de moeite om een keer te proberen!
Wanneer je wentelteefjes wilt bewaren, is het belangrijk dat je ze eerst goed laat afkoelen. Verpak ze vervolgens goed afgesloten. Zo kan je ze maximaal 2 dagen bewaren in de koelkast.
Met wentelteefjes kan je eindeloos variëren. Eet ze met chocolade, verschillende soorten fruit, noten, jam en ga zo maar door!
Wentelteefjes zijn ontzettend lekker, dat weten we allemaal. Maar waar komt de naam vandaan? ‘Wentel’ komt van ‘wentelen’, wat een ander woord is voor (om)draaien. Het woord ‘teef’ gebruikte men vroeger in plaats van ‘gebak’. Zo is het woord wentelteefje best logisch te verklaren!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment