Wraps Met Gegrilde Tonijn En Wasabimayonaise (2)
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Wraps met gegrilde tonijn en wasabi-mayonaise

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verhit olijfolie in een grillpan. Grill de tonijnsteak ca. 4 min. aan beide kanten tot er grillstrepen ontstaan. De tonijn mag van binnen nog rauw zijn. Snijd de steaks vervolgens in dunne plakken.
2
Verdeel de tortilla’s over 2 borden en beleg met wat rucola. Schil en ontpit de avocado en snijd in plakjes. Leg de plakjes avocado samen met de gegrilde tonijn op de rucola en garneer met wasabi-mayonaise en sesamzaadjes. Rol de wraps op en serveer eventueel met een extra schaaltje wasabi-mayonaise.
Wijntip van Yves

Witte wijn

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via