Wraps Met Gegrilde Tonijn En Wasabimayonaise (2)
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Wraps met gegrilde tonijn en wasabi-mayonaise

Wraps zijn de perfecte basis voor een makkelijke maaltijd en vervelen nooit. Je kunt blijven variëren met de ingrediënten. Deze wraps met gegrilde tonijn en wasabi-mayonaise zijn ontzettend voedzaam en staan snel op tafel. Wij zijn fan!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept wraps met gegrilde tonijn en wasabi-mayonaise

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verhit olijfolie in een grillpan. Grill de tonijnsteak ca. 4 min. aan beide kanten tot er grillstrepen ontstaan. De tonijn mag van binnen nog rauw zijn. Snijd de steaks vervolgens in dunne plakken.
2
Verdeel de tortilla’s over 2 borden en beleg met wat rucola. Schil en ontpit de avocado en snijd in plakjes. Leg de plakjes avocado samen met de gegrilde tonijn op de rucola en garneer met wasabi-mayonaise en sesamzaadjes. Rol de wraps op en serveer eventueel met een extra schaaltje wasabi-mayonaise.
Wijntip van Yves

Witte wijn

Dit heerlijke gerecht met gegrilde tonijn vraagt om het nodige witte tegenspel.

Domaine La Baume Viognier is de ideale wijn bij dit gerecht. De wijn heeft veel rijp geel fruit als perzik en abrikoos en biedt ook voldoende vettigheid en structuur om de rijke vleesstructuur van de tonijn baas te kunnen. Serveer de wijn op een graadje of 10 in een lekker ruim glas. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via