Romige Pasta Met Kipfilet In Parmaham
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Romige pasta met kipfilet in parmaham

De combinatie van pasta en kip is altijd goed! In dit recept is de pasta heerlijk romig door de toevoeging van roomkaas. De kip heeft een lekkere twist doordat deze is gewikkeld in parmaham. Deze heerlijke pasta staat binnen no-time op tafel!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept romige pasta met kipfilet in parmaham

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Snijd in de lengte van de kipfilets een inkeping zodat deze gevuld kunnen worden. Besmeer de binnenkant van beide kipfilets met roomkaas. Wikkel vervolgens de proscuitto di parma om de kipfilets.
2
Snijd de courgette en zongedroogde tomaten in blokjes en snipper de ui fijn. Verwarm olie in een koekenpan en bak de kipfilets in 15 à 20 min. rondom goudbruin en gaar. Voeg de laatste 7 min. de courgette, zongedroogde tomaten en ui toe en bak dit mee tot de groenten warm zijn. Haal de kipfilets uit de pan.
3
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in plakjes. Voeg de overige roomkaas toe aan de pan met groenten. Roer vervolgens de gekookte pasta door de groenten en roer het geheel goed door elkaar.
4
Serveer de warme pasta met rucola en leg de plakjes kipfilet op de pasta.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via