Romige Vis Tandoori Met Naanbrood
Niveau
Beginner
Tijd
24 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige vis tandoori met naanbrood

Zet in een handomdraai een romig visrecept op tafel. Wij serveren onze ‘vis tandoori’ met rijst, naanbrood, een limoenpartje en verse koriander. Heerlijk!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Romige vis tandoori met naanbrood

Kookmodus
Bereidingstijd
24 min
Wachttijd
6 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de komijn, yoghurt, tomatenpuree, cayennepeper, kaneel en korianderpoeder in een kom. Snijd de vis in stukken en voeg toe aan de yoghurt-kruidensaus.
2
Bak de naanbroden in 6 min. goudbruin en knapperig in het midden van de oven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Snijd de ui fijn. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de ui aan. Voeg de vis en yoghurt-kruidensaus toe aan de ui en laat de vis in 6 minuten gaar worden in de pan.
4
Snijd de limoen in partjes en de koriander fijn. Serveer de warme rijst met de vis tandoori, het naanbrood, de partjes limoen en de fijngesneden verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

A
Angelina 28 jun 2021
Ik hou niet van koolvis, kan het ook met pangafilet?
J
Jennifer van Eatertainment 29 jun 2021
Hi Angelina, Bedankt voor je reactie. Je kunt zeker pangafilet gebruiken! Daarvoor mag je het recept en dezelfde bereidingstijd aanhouden. Laat je ons weten hoe het gesmaakt heeft? :) Groet, Jennifer
F
Frida 28 jun 2021
Al diverse malen werd gevraagd of bij de recepten ook het aantal kalorien kan werden vermeld. Bij deze dus nogmaals. Groeten, Frida
J
Jennifer van Eatertainment 29 jun 2021
Hi Frida, Bedankt voor je reactie. Goed nieuws! We zijn druk bezig met het toevoegen van de voedingswaarde bij alle recepten. We hopen dit aan het einde van het jaar toe te voegen aan de website. Nog heel even geduld dus :) Groet, Jennifer
S
Stephan 16 dec 2020
Heerlijk !! Ga het vanavond nog een keer maken maar nu met kip !! Leve de lockdown, nog nooit zoveel nieuwe recepten geprobeerd. 1 vraagje heb ik wel, die theelepel koriander is dat gemalen blad poeder of gemalen korianderzaad. Bedankt voor lekkere recepten en de duidelijke uitleg. Groetjes, Stephan
S
Sebastiaan van Eatertainment 16 dec 2020
Hi Stephan! Super tof om te horen! Deel ook vooral foto's van de recepten met ons via social media (@eatertainment.nl), we vinden het altijd leuk om dit terug te zien ;). De theelepel koriander is gemalen korianderzaad inderdaad. Welke recepten staan er de komende dagen nog meer op de planning? Veel kookplezier, Sebastiaan
C
Chris Gotje 8 dec 2020
Heb dit recept, gisteren gemaakt met cod loins. Het was simpel en erg lekker. Kan het aanraden om te maken.
J
Jennifer van Eatertainment 8 dec 2020
Hi Chris, Fijn dat het gesmaakt heeft, daar zijn we blij mee! :) Groetjes, Jennifer

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via