Slawraps Met Hoisinkip En Groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vlees
Bevat kip

Slawraps met hoisinkip en groenten

Slawraps worden veel in Korea gegeten. Lekker fris en bovendien koolhydraatarm! Wij vullen de slawraps met hoisinkip. De kip wordt gemarineerd in een zelfgemaakte marinade en krijgt door de hoisinsaus een heerlijk zoete smaak. Perfect als borrelhapje of voorgerecht.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten

Recept slawraps met hoisinkip en groenten

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Bereid de marinade door de hoisinsaus te mengen met srirachasaus, sojasaus en gember. Meng het geheel goed door elkaar.
2
Snijd de kip in dunne reepjes van ongeveer 3 cm lang en breng op smaak met peper en zout. Bak de kipreepjes in een koekenpan totdat ze gaar en lichtbruin gekleurd zijn. Haal de kipreepjes uit de pan en meng met de marinade. Laat staan tot het moment van serveren.
3
Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de radijsjes in dunne plakjes. Snijd de stronk van de little gem en maak de bladeren los. Was ze goed, droog af en leg 8 bladeren op een schaal. Gebruik alleen de bladeren die stevig en compact zijn en bewaar de overige bladeren voor een salade.
4
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Maak een vermicellidressing door het limoensap te mengen met vissaus en gembersiroop. Meng de helft door de mihoen en bewaar de andere helft als dip.
5
Hak de pinda’s fijn. Verdeel over ieder blad little gem wat wortel, mihoen, komkommer en gemarineerde kip. Top af met radijs, pinda’s, witte sesamzaadjes, koriander en munt. Serveer met de overgebleven dip.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Vis
  • Gluten
  • Soja
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?