Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Stamppot met waterkers, geitenkaas en rundervink

Stamppot met waterkers

Een heerlijke Hollandse stamppot, maar dan met een zomerse twist. De waterkers heeft een mosterdachtige smaak en is in de lente het lekkerst qua smaak. Bovendien is de groene groente zowel rauw als gekookt te eten, lekker veelzijdig dus!

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 20 gr boter
 2 rundervinken
 1 zakje MAGGI aardappelpuree voor stamppot
 75 gr waterkers
 75 gr zachte geitenkaas
 1 zakje MAGGI pepersaus

Bereidingswijze
1

Verhit de boter in een pan en bak op laag vuur de rundervinken gaar en goudbruin in ongeveer 20 min. Keer ze tijdens het braden regelmatig om.

2

Verwijder de dikke takjes van de waterkers en snijd eventueel in kleinere stukken.

3

Bereid de aardappelpuree volgens de instructies op de verpakking. Roer de waterkers en de geitenkaas door de puree. Houd wat geitenkaas apart ter garnering.

4

Bereid de pepersaus volgens de instructies op de verpakking.

5

Serveer de stamppot met de rundervinken, de pepersaus en wat geitenkaas.

Ingrediënten

Ingrediënten
 20 gr boter
 2 rundervinken
 1 zakje MAGGI aardappelpuree voor stamppot
 75 gr waterkers
 75 gr zachte geitenkaas
 1 zakje MAGGI pepersaus

Instructies

Bereidingswijze
1

Verhit de boter in een pan en bak op laag vuur de rundervinken gaar en goudbruin in ongeveer 20 min. Keer ze tijdens het braden regelmatig om.

2

Verwijder de dikke takjes van de waterkers en snijd eventueel in kleinere stukken.

3

Bereid de aardappelpuree volgens de instructies op de verpakking. Roer de waterkers en de geitenkaas door de puree. Houd wat geitenkaas apart ter garnering.

4

Bereid de pepersaus volgens de instructies op de verpakking.

5

Serveer de stamppot met de rundervinken, de pepersaus en wat geitenkaas.

Stamppot met waterkers, geitenkaas en rundervink

Tip: Serveer met een frisse tomatensalade met ui en peterselie voor een volwaardige maaltijd.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.