Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Top 5 pizza feitjes die jij nog niet wist!

Het heeft 8 stukken, komt oorspronkelijk uit de stad Napels in Italië en we zijn er niet over uit of er wel of geen ananas op mag. We hebben het natuurlijk over pizza, een heerlijke maaltijd die de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen.  

Toch zijn er ondanks de ongekende populariteit extreem veel weetjes die jij nog niet wist! Hoeveel pizza iemand gemiddeld in zijn leven eet of hoe duur de duurste pizza ter wereld is bijvoorbeeld. Daarom heeft Kees van Eatertainment 5 feitjes voor jou opgesteld die jij nog niet wist.

Na het filmpje heb je waarschijnlijk trek gekregen. Daarom hebben wij hieronder 3 verschillende recepten voor je op een rij gezet die jij vandaag nog kunt maken.

Verse pizza met champignon en brie
Pizzadeeg maken is een fluitje van een cent. Toch heeft niet iedereen daar altijd evenveel zin in of tijd voor. Ideaal zijn daarom verse bodems die je kunt toppen met lekkere ingrediënten naar keuze. Bekijk het recept hier

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1-1024x726.jpeg

Pompoenpizza met abrikozenjam
Heerlijk als lunchgerecht of als avondmaaltijd met een groene salade zijn deze pizza’s met pompoen en een verrassende twist van abrikozenjam. Door abrikozenjam te gebruiken, haal je de zoete pompoen nog meer naar boven. Een perfecte combinatie ook met de gorgonzola, deze pompoenpizza is er zeker eentje om te proberen! Bekijk het recept hier

hero pompoenpizza recept

Turkse Pizza met gegrilde groenten
De Turkse pizza, je hebt hier vast wel eens van gehoord! Deze pizza, ook wel lahmacun genoemd, staat bekend om zijn knapperige bodem met gehakt, ui, tomaat, paprika en peterselie. Met de handige kant-en-klaar Turkse Pizza van Lekker&Anders zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Wij beleggen ‘m met gegrilde groente en lekkere verse toppings. Smullen! Bekijk het recept hier

Turkse Pizza Handomdraai

Klik hier als je opzoek bent naar nog meer gerelateerde gerechten!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.