Verse pizza met champignons en brie

Verse pizza

Pizzadeeg maken is een fluitje van een cent. Toch heeft niet iedereen daar altijd evenveel zin in of tijd voor. Ideaal zijn daarom verse pizzabodems die je kunt toppen met lekkere ingrediënten naar keuze.

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Prep Tijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 250 gr kastanjechampignons
 3 takjes tijm, blaadjes los gerist
 2 el olijfolie
 Peper en zout
 100 gr verse pastasaus funghi
 2 verse pizzabodems
 120 gr roombrie, in plakjes
 60 gr Yorkham, in stukjes
 50 gr rucola
Keukenbenodigdheden
 Oven
 Koekenpan

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 220˚C. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de tijm in 2 el olijfolie in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.

2

Bak de pizzabodems 2 à 3 minuten voor in de oven. Verdeel de pastasaus over de bodems, beleg met de champignons, brie en ham en bak de pizza’s nog 10-12 minuten in de oven. Verdeel de rucola over de pizza’s.

Ingrediënten

Ingrediënten
 250 gr kastanjechampignons
 3 takjes tijm, blaadjes los gerist
 2 el olijfolie
 Peper en zout
 100 gr verse pastasaus funghi
 2 verse pizzabodems
 120 gr roombrie, in plakjes
 60 gr Yorkham, in stukjes
 50 gr rucola
Keukenbenodigdheden
 Oven
 Koekenpan

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 220˚C. Snijd de champignons in plakjes en bak ze samen met de tijm in 2 el olijfolie in 5 minuten goudbruin. Breng op smaak met peper en zout.

2

Bak de pizzabodems 2 à 3 minuten voor in de oven. Verdeel de pastasaus over de bodems, beleg met de champignons, brie en ham en bak de pizza’s nog 10-12 minuten in de oven. Verdeel de rucola over de pizza’s.

Verse pizza met champignons en brie

Houd jij ook zo van pizza? Dan moet je absoluut een keer onze zelfgemaakte tortizza’s hebben geprobeerd!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.