Romige Aardappelsalade Met Mosterd En Kipworst
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Romige aardappelsalade met mosterd en kipworst

Aardappelsalade is een typisch bijgerecht. Een gerecht dat zijn oorsprong vindt in Duitsland, maar in vele variaties in vele landen gegeten wordt. Wij combineren deze romige variant van mayonaise en mosterd met kipworst.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept romige aardappelsalade met mosterd en kipworst

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Kook de aardappelen in de schil in ongeveer 20 minuten gaar, test dit af en toe door er eens in te prikken met een vork. Laat afkoelen, verwijder de schil en snijd in stukken.
2
Meng de mayonaise met de mosterd en bieslook, voeg de aardappels toe en breng op smaak met peper en zout.
3
Bak ondertussen in een grillpan of op de bbq de worsten in 8 minuten gaar, keer regelmatig.
4
Serveer met een frisse salade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?