Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Mango met salami Milano en Gruyère

Mango met salami Milano en Gruyère

Salami Milano is een Italiaanse droge worst, bekend om de gebalanceerde kruiding van zout, peper en knoflook. Heerlijk in combinatie met de zoete smaak van mango en de romige smaak van de Gruyère kaas.

NiveauBeginner

Voorziet in12 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 1 mango
 80 gr Salami Milano
 Handje Gruyère kaas
Extra keukenbenodigdheden
 Houten prikkers

Bereidingswijze
1

Schil de mango en snijd deze in de lengte aan beide kanten langs de pit. Snijd de mangohelften in dikke repen, in de vorm van frietjes. Rol ieder stukje mango in een plakje salami en zet dit vast met een houten prikker. Bak de mango met salami op de bakplaat totdat de salami krokant is.

2

Haal van de bakplaat en rasp wat Gruyère kaas over het stukje mango. Serveer warm.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 mango
 80 gr Salami Milano
 Handje Gruyère kaas
Extra keukenbenodigdheden
 Houten prikkers

Instructies

Bereidingswijze
1

Schil de mango en snijd deze in de lengte aan beide kanten langs de pit. Snijd de mangohelften in dikke repen, in de vorm van frietjes. Rol ieder stukje mango in een plakje salami en zet dit vast met een houten prikker. Bak de mango met salami op de bakplaat totdat de salami krokant is.

2

Haal van de bakplaat en rasp wat Gruyère kaas over het stukje mango. Serveer warm.

Mango met salami Milano en Gruyère

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.