Pasta peperonata is simpel, maar o zo lekker! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor maximale smaak. Een heerlijke avondmaaltijd voor het hele gezin!
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit hierin de ui kort aan. Voeg de gegrilde paprika en cherrytomaten toe en bak 5 minuten mee. Schep er op het laatst de balsamicoazijn en Parmezaanse kaas doorheen en roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak naar keuze.
Serveer de pasta met de peperonata en garneer met basilicum en eventueel wat extra Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
Instructies
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit hierin de ui kort aan. Voeg de gegrilde paprika en cherrytomaten toe en bak 5 minuten mee. Schep er op het laatst de balsamicoazijn en Parmezaanse kaas doorheen en roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak naar keuze.
Serveer de pasta met de peperonata en garneer met basilicum en eventueel wat extra Parmezaanse kaas.
Tip: voeg voor wat extra pit een snufje gedroogde chilivlokken toe tijdens het fruiten van de ui.
Bekijk ook deze leuke recepten
Iedereen eet wel eens pasta, je ook zoveel verschillende pasta’s maken! Neem bijvoorbeeld onze pasta uit de oven met broccoli, brie en zongedroogde tomaatjes, een echte aanrader!
Laat een reactie achter