Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Pinchos kaas

Tapas, maar dan op een stokbroodje: ook wel bekend als pinchos. Hiermee waan je je direct op een Spaans terras. Heerlijk belegd met romige oude kaassalade, groenten, allioli en natuurlijk besprenkeld met olijfolie van kwaliteit. Heerlijk in combinatie met Desperados Original bier.

NiveauBeginner

Voorziet in20 Porties
Totale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 2 wortels
 2 tl Carbonell Traditioneel Olijfolie
 ½ rode ui
 4 Enrico Zongedroogde tomaten met kruiden in water
 1 vers stokbrood
 2 el Carbonell Zwarte Olijven Gesneden
 1 bakje Johma Oudekaas Salade
 Handje veldsla
 2 tl Chovi Allioli
 2 tl Carbonell Extra Virgen Olijfolie

Bereidingswijze
1

Schaaf de wortel in linten met een kaasschaaf. Verhit ondertussen een grillpan. Smeer de linten in met de traditionele olijfolie. Gril de wortellinten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de wortellinten op tot roosjes en zet apart.

2

Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de zongedroogde tomaten en de olijven uitlekken.

3

Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de oudekaassalade. Beleg met rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.

4

Schuif de wortelroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 wortels
 2 tl Carbonell Traditioneel Olijfolie
 ½ rode ui
 4 Enrico Zongedroogde tomaten met kruiden in water
 1 vers stokbrood
 2 el Carbonell Zwarte Olijven Gesneden
 1 bakje Johma Oudekaas Salade
 Handje veldsla
 2 tl Chovi Allioli
 2 tl Carbonell Extra Virgen Olijfolie

Instructies

Bereidingswijze
1

Schaaf de wortel in linten met een kaasschaaf. Verhit ondertussen een grillpan. Smeer de linten in met de traditionele olijfolie. Gril de wortellinten totdat deze zacht zijn en grillstrepen hebben. Rol de wortellinten op tot roosjes en zet apart.

2

Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de zongedroogde tomaten en de olijven uitlekken.

3

Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de oudekaassalade. Beleg met rode ui, olijven, zongedroogde tomaatjes en veldsla. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel tot slot met de extra virgen olijfolie.

4

Schuif de wortelroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Pinchos kaas

Liever dit recept als broodje? Probeer het broodje tapas kaas. Bekijk ook de andere varianten op de themapagina!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.