Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Halveer de cherrytomaten en hak de munt fijn. Meng de helft van de olijfolie, azijn met peper en munt en voeg de tomaten toe.
2
Schil de gember en rasp fijn. Hak de knoflook fijn. Schil de avocado’s en mix in een blender met limoensap, kokosmelk, gember en knoflook. Mix het geheel tot een gladde saus en breng op smaak met peper.
3
Was de bleekselderij en snijd in dunne plakjes. Verhit in een wokpan de overige olijfolie en wok de snijbonen 5 min. Voeg de bleekselderij toe en bak nog 7 min mee.
4
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het bouillonblokje toe aan het water waarin je de couscous welt.
5
Voeg de kipreepjes en avocadosaus toe aan de wok en verwarm 1 min mee. Als de saus te dik is, leng dan aan met 50 à 100 ml water. Roer de couscous los met een vork en serveer met de groente, kip, avocadosaus en tomatensalade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Eiwitrijk
Voorkeuren
Bevat kip
Bevat vlees
Bevat kip
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via