Poboys Met Krokante Kip En Koolsalade
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Po’boys met krokante kip en koolsalade

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
1
Bak de kipschnitzels 10 min. in de oven op 180˚C of bak ze 4 min. aan beiden kanten in een koekenpan. Snijd in stukken.
2
Snipper de sjalot en snijd de augurken in kleine blokjes. Meng voor de saus de mayonaise met de sjalot, augurk, cajunkruiden, mosterd, sap en rasp van de citroen en breng op smaak met peper en zout.
3
Maak de koolsalade door de witte kool, rode kool en wortel met de helft van de saus te mengen.
4
Bak de baguettes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Snijd de tomaten en komkommer in plakjes. Beleg de broodjes met de koolsalade, plakjes tomaat en komkommer, de krokante kipschnitzel en eventueel nog wat extra saus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Marianne Martens
Jennifer van Eatertainment
Marianne Martens
Jennifer van Eatertainment
Karin
Jennifer van Eatertainment
Karin

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via