Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Frisse salade met peer, druiven en geitenkaas

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten salade
Ingrediënten dressing
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de peer in blokjes, de rode ui in ringen en zet apart.
2
Meng de olijfolie, balsamicoazijn en honing samen. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.
3
Doe alle ingrediënten voor de salade los in een lunchtrommel en doe de dressing, walnoten en geitenkaasbolletjes in aparte bakjes. Geniet van je lunch!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Diane
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Hollands
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via