Gele rijst met kabeljauw
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Gele rijst met kabeljauw

Gele rijst krijgt de mooie kleur door saffraan en is een feestelijke variant op witte rijst. Deze gele rijst met kabeljauw is een gemakkelijke, kleurrijke en voedzame maaltijd. Daarnaast staat het in een mum van tijd op tafel. Ideaal voor doordeweeks!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gele rijst met kabeljauw

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de gele rijst zoals aangegeven op de verpakking en voeg een bouillonblokje toe.
2
Snijd de tomaatjes in kwarten, de paprika in blokjes en de kabeljauw in grote stukken. Maak de ui en knoflook schoon en snipper fijn.
3
Verwarm een koekenpan met olijfolie en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg daarna de kabeljauw toe. Als de kabeljauw bijna gaar is, voeg je de paprika toe. Bak nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Giet de rijst af en breng ook op smaak met peper en zout, meng de kappertjes door de gele rijst.
5
Verdeel de rijst, kabeljauw, groenten en tomaatjes over de borden. Hak de peterselie fijn en snijd de limoen in partjes. Garneer met de peterselie en limoenpartjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Vis
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via