gnocchi uit de oven
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gnocchi uit de oven met zwarte olijven, cherrytomaatjes en verse spinazie

Gnocchi is een pasta gemaakt van aardappel en tarwemeel, waardoor de textuur iets taaier en sponziger is dan pasta gemaakt van alleen tarwemeel. Dit snelle ovengerecht bevat lekker veel groente.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gnocchi uit de oven met zwarte olijven, cherrytomaatjes en verse spinazie

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snijd de ui in kwarten, was en snijd de aubergine in blokjes van 2 cm. Snijd de olijven in ringen.
2
Kook de gnocchi kort, maximaal 1 min. en meng dan alle ingrediënten, behalve de spinazie in een kom en verdeel dit over een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout.
3
Zet de schotel voor 25 min. in de voorverwarmde oven tot de groente en gnocchi krokant en gaar zijn. Haal uit de oven en garneer met de verse spinazie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via