Gnocchi uit de oven met zwarte olijven, cherrytomaatjes en verse spinazie
Gnocchi is een pasta gemaakt van aardappel en tarwemeel, waardoor de textuur iets taaier en sponziger is dan pasta gemaakt van alleen tarwemeel. Dit snelle ovengerecht bevat lekker veel groente.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept gnocchi uit de oven met zwarte olijven, cherrytomaatjes en verse spinazie
Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Pel en snijd de ui in kwarten, was en snijd de aubergine in blokjes van 2 cm. Snijd de olijven in ringen.
2
Kook de gnocchi kort, maximaal 1 min. en meng dan alle ingrediënten, behalve de spinazie in een kom en verdeel dit over een ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout.
3
Zet de schotel voor 25 min. in de voorverwarmde oven tot de groente en gnocchi krokant en gaar zijn. Haal uit de oven en garneer met de verse spinazie.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment