Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Schil de aardappelen, peren en appels en snijd in blokjes. Snipper de ui.
2
Doe de aardappelen, ui, kaneel, steranijs, peren en appels in een ruime pan en voeg water toe tot alles net onder water staat. Breng aan de kook en laat 15-20 min zachtjes koken.
3
Bak ondertussen de spekreepjes op laag vuur zonder olie en laat uitlekken.
4
Giet alles af, haal de steranijs en kaneel uit de pan, voeg roomboter en melk toe en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout. Roer de spekreepjes door de hete bliksem.
5
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de kipburger op matige temperatuur in ca 5 min bruin, keer regelmatig.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Vrij van vis
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via