Loaded papadums met mango, avocado en rivierkreeftjes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Loaded papadums met mango, avocado en rivierkreeftjes

Heerlijk frisse, tropische papadums. Papadums zijn dunne, krokante ‘’wraps’’ en vinden hun oorsprong in India. In India worden de papadums vaak geserveerd met een heerlijk geurende curry, maar wij serveren ze als een opzichzelfstaand recept. We toppen de papadums af met mango, avocado, rivierkreeftjes, een lekkere limoenmayonaise en sriracha, waardoor de papadums loaded met smaak zijn!

Wil je vaker een gerecht maken met papadums? Maak dan eens deze vegan butter chicken van bloemkool. Meer zin in een lichter maaltje voor de lunch? Deze papadums met tonijntartaar zullen zeker in de smaak vallen!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept loaded papadums met mango, avocado en rivierkreeftjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Rasp de groene limoenschil (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en meng samen met de olijfolie, peper en het zout en de rivierkreeftjes.
2
Pers het sap uit de limoen en meng dit door de mayonaise.
3
Schil de mango. Halveer de avocado, ontpit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vruchtvlees van de mango en avocado in dunne plakken. Snijd de puntpaprika in ringen.
4
Leg de papadums op een bord. Beleg de papadums met de mango, avocado, rivierkreeftjes en paprika.
5
Schenk de limoenmayonaise en sriracha over de papadums.
6
Snijd het groen van de bosui in ringen en strooi dit samen met de sesamzaadjes over de papadums.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via