Ravioli Met Tomaten Aardbeiensaus
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Ravioli met tomaten-aardbeiensaus

Deze pasta heeft een lekkere zoete twist door de zelfgemaakte tomaten-aardbeiensaus. Wij gebruiken in dit recept ravioli gevuld met kaas, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een andere soort ravioli gebruiken.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept ravioli met tomaten-aardbeiensaus

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm 1 el olijfolie in een diepe pan en fruit hierin de rozemarijn en ui 2 min. aan. Voeg de aardbeienjam toe en bak nog 2 min. mee. Doe de tomatenpartjes in de pan, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de saus over 4 diepe borden, leg de ravioli erin en garneer met de Pecorinokaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via