OSB Vis Romig Vispannetje Met Kabeljauw En Zalm (1)
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige vispannetje met kabeljauw en zalm

Van het woord ‘romig’ gaat het water je al in de mond lopen. Dit heerlijke gerecht komt uit de oven en is bereid met verschillende soorten vis en een roomsaus. Een leuk gerecht om te delen aan tafel en heerlijk om met wat brood te serveren om in de saus te dippen!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept romige vispannetje met kabeljauw en zalm

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Pel en snipper de ui. Snijd de winterpenen in blokjes en de prei in halve ringen. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui, winterpenen en prei 5 min. op middelhoog vuur. Blus af met de witte wijn en voeg de kookroom, vissaus, Verstegen ocean blend voor vis, peper en het zout toe. Meng de maïzena met het water en voeg toe aan de pan. Laat 5 min. inkoken op laag vuur.
2
Snijd de kabeljauw en zalm in gelijken stukken. Verdeel over een ovenschaal en schenk de saus over de vis. Bestrooi met paneermeel en zet 20 min. in de oven. Snijd de citroen in partjes.
3
Haal de vispan uit de oven en serveer met dille, stokbrood en citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Soja
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Soort
Vis
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via