Van het woord ‘romig’ gaat het water je al in de mond lopen. Dit heerlijke gerecht komt uit de oven en is bereid met verschillende soorten vis en een roomsaus. Een leuk gerecht om te delen aan tafel en heerlijk om met wat brood te serveren om in de saus te dippen!
Probeer ook eens ons recept voor kabeljauw uit de oven. Heerlijk met een zelfgemaakte citroensaus. Smakelijk eten!
Een droge witte wijn die niet te zwaar is en goed samengaat met de delicate smaak van vis, zoals een Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Grigio of Muscadet, past goed bij een vispannetje.
Hoe lang een vispannetje in de oven moet, hangt af van de ingrediënten en de temperatuur van de oven. Over het algemeen is de kooktijd voor een vispannetje in de oven tussen de 20 en 30 minuten.
Er zijn verschillende groenten die je kunt eten bij een vispannetje, zoals prei, wortelen, bloemkool, broccoli en doperwten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment