Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de rijstnoedels 1 minuutje en spoel deze goed af. Meng de noedels met de sushiazijn.
2
Snijd de wortel in lange dunne reepjes (julienne). Meng de wortel met de sesamolie en de vissaus. Snijd de komkommer in reepjes, de avocado in dunne partjes en de banaan in stukjes.
3
Week ieder rijstvel 1 minuut in koud water. Leg hierop in het midden een beetje van alle ingrediënten. Rol op tot de helft, vouw de buitenkanten naar binnen en rol de rest stevig op. Een mooie rol vergt een beetje oefening, maar ook een minder mooie rol smaakt heerlijk!
4
Snijd de rol schuin doormidden en garneer met een blaadje koriander. Je kunt de summer rolls eventueel serveren met teriyakisaus of chilisaus.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Vrij van vlees
Soort
Noedels

Gemaakt door Eatertainment

Delen via