Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 170˚C. Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Laat de mais en de tonijn uitlekken.
2
Doe de nacho’s in een ovenbestendige schaal. Bestrooi de nacho’s met ui, paprika, mais, tonijn en geraspte kaas. Zet de schaal voor 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
3
Verwijder de pit en schil van de avocado’s en prak met een vork fijn. Voeg de Santa Maria Guacamole Dip Mix toe een meng met de geprakte avocado’s.
4
Haal de nacho’s uit de oven en snijd de koriander fijn. Decoreer de nacho’s vervolgens met de gesneden koriander en serveer met de guacamole, crème fraîche en Santa Maria Salsa Dip.
5
Deze nachoschotel past perfect bij een Affligem Blond biertje. Ben je de Bob, of drink je liever geen alcohol? Dan is Affligem Blond 0.0% zeker een aanrader. Proost! Variatietip: Probeer deze nachoschotel ook eens met gerookte kip.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via