In samenwerking met:
Volkoren Penne Met Kip En Spinazie
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Volkoren penne met kip en spinazie

Snel, makkelijk én voedzaam, dat is deze maaltijd zeker! In deze pasta met kip en spinazie gebruiken we de lekkere Sugocasa Tradizionale saus van Grand’Italia. Maak het gerecht af met knoflook en tijm en je kunt aan tafel!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept volkoren penne met kip en spinazie

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Kook de Penne Volkoren in 11 minuten ‘al dente’.
2
Snijd de kipfilet en de paprika in reepjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.
3
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak in 4 minuten goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en handje voor handje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
4
Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden.
5
Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas! Variatietip: Vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via