In samenwerking met:
Volkoren Penne Met Kip En Spinazie
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Volkoren penne met kip en spinazie

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de Penne Volkoren in 11 minuten ‘al dente’.
2
Snijd de kipfilet en de paprika in reepjes. Rits de blaadjes van de takjes tijm en hak de knoflook fijn.
3
Verhit een scheutje olijfolie in een diepe koekenpan, voeg de kipfilet toe en bak in 4 minuten goudbruin. Voeg de paprika, tijm, knoflook en handje voor handje de spinazie toe. Voeg wanneer de spinazie is geslonken de Sugocasa toe en laat nog 4 minuten sudderen op laag vuur.
4
Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden.
5
Tip: Extra lekker met Parmezaanse kaas! Variatietip: Vervang de tijm eens door venkelzaad voor een verrassende smaak.