Deze rijkgevulde vissoep met kabeljauw, tomaat en frisse kruiden is een lekker én voedzaam gerecht! De combinatie van zachte kabeljauw, diverse kruiden als peterselie en munt een wat basmatirijst maakt het een perfecte maaltijd voor iedere dag. Verfrissend en vullend, ideaal om samen van te genieten!
Dit recept is afgeleid van een traditioneel soep recept uit Malta: Aljotta vissoep. Aljotta verwijst naar de grote hoeveelheid knoflook die wordt gebruikt in dit gerecht. De diversiteit van kruiden laat zien dat de Maltese keuken een combinatie is van verschillende keukens.
Soms heb je van die dagen waarop je de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘ maar moeilijk kan beantwoorden. Geen zorgen, wij hebben genoeg heerlijke inspiratie voor je! Of je nu een makkelijk pannenkoek recept of romige ovenschotel zoekt voor je comfort food avondje, snelle maaltijden als een pasta pesto wilt maken of juist wilt uitpakken met een recept uit de slowcooker, we hebben genoeg lekkers voor je!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment