Panzanella Salade Met Aardbeien En Basilicum

De beste kwaliteit

Gevulde Paprika Met Gehakt

Groenten, fruit, zuivel, vlees of juist vleesvervangers: met ingrediënten van de beste kwaliteit weet je zeker dat hetgeen wat je vanavond kookt lekker wordt. Zo is er bij Dirk voor iedereen iets te vinden en kan jij de meest verrukkelijke gerechten klaarmaken. Juist op zoek naar recepten voor de borrel? Ook dan staat Dirk voor je klaar met frisse mocktails!

Mango Citrus Ice Tea

Recepten van Dirk

Of je nu kiest voor een lekkere maaltijd voor het diner of een frisse mocktail, bij Dirk kan je terecht voor alles wat je nodig hebt. Kies je favoriete recept en ga naar de dichtstbijzijnde Dirk voor de boodschappen!

Frisse mocktails

Een cocktail zonder alcohol is toch helemaal niet lekker? Wel met de recepten van Dirk! Van een klassieke sunrise mocktail tot een verfrissende mango citrus ice tea, de drankjes van Dirk zijn perfect voor op een zonnige dag. Welke mocktail is jouw favoriet?

Camembert Uit De Oven

Het verhaal van Dirk

Waar Dirk van den Broek ooit begon als melkhandel, is het ondertussen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle supermarktketen. Met meer dan 125 winkels verspreid door Nederland voorzien ze wekelijks consumenten met producten van de beste kwaliteit tegen lage prijzen. Zo serveer jij heerlijke gerechten op tafel met verse ingrediënten!

Pittige Toscaanse pasta met kip

Duurzaamheid bij Dirk

Het milieu is, net als voor velen, belangrijk voor Dirk. De komende jaren wil Dirk dan ook focussen op duurzaamheid. Dit doen ze door zich te richten op de vier pijlers: mens en gezondheid, ketens en producten, milieu en verspilling én verpakkingen. In het jaarlijkse duurzaamheidsverslag blikken ze terug op hoe ze een bijdrage hebben geleverd aan de wereld van morgen, en hoe ze dat het komende jaar nóg beter gaan doen.