Ratatouille Crumble
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Ratatouille crumble

Een crumble…. maar dan hartig! Deze crumble wordt gevuld met ratatouille en afgetopt met deegcrumbles met Parmezaanse kaas. Een overheerlijke combinatie met de smaakvolle notenrijst.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept ratatouille crumble

Kookmodus
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
45 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220˚C en laat de boter op kamertemperatuur komen.
2
Snijd de courgette, aubergine, tomaten en paprika in blokjes van 1 cm bij 1 cm en snipper de ui fijn.
3
Fruit de ui aan in een pan met wat olijfolie en voeg daarna de gesneden groenten toe. Bak het geheel op halfhoog vuur gedurende 8 min. met de deksel op de pan. Roer regelmatig door.
4
Los het bouillonblokje op in het water en voeg dit toe aan de groenten. Laat dit 2 min. op hoog vuur doorkoken. Giet het mengsel in een ovenschaal.
5
Bereid de notenrijst zoals aangegeven op de verpakking.
6
Mix de zachte boter met de bloem en Parmezaanse kaas en kneed dit tot kruimels. Verdeel de kruimels over de ratatouille en zet het geheel gedurende 10 min. in de oven.
7
Garneer met verse peterselie en serveer het geheel met notenrijst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via