Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Ravioli met tomaten-aardbeiensaus

Deze pasta heeft een lekkere zoete twist door de zelfgemaakte tomaten-aardbeiensaus. Wij gebruiken in dit recept ravioli gevuld met kaas, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een andere soort ravioli gebruiken.

NiveauBeginner

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding6 minutenKooktijd19 minutenTotale Tijd25 minuten

Ingrediënten
 1 el olijfolie
 1 takje rozenmarijnblaadjes, fijngehakt
 1 grote ui, gesnipperd
 2 el Hero Aardbeienjam
 400 gr trostomaten, in partjes
 Peper en zout
 250 gr ravioli met kaasvulling
 750 gr Pecorinokaas, grof geraspt

Bereidingswijze
1

Verwarm 1 el olijfolie in een diepe pan en fruit hierin de rozemarijn en ui 2 min. aan.
Voeg de aardbeienjam toe en bak nog 2 min. mee. Doe de tomatenpartjes in de pan, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verdeel de saus over 4 diepe borden, leg de ravioli erin en garneer met de Pecorinokaas.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 el olijfolie
 1 takje rozenmarijnblaadjes, fijngehakt
 1 grote ui, gesnipperd
 2 el Hero Aardbeienjam
 400 gr trostomaten, in partjes
 Peper en zout
 250 gr ravioli met kaasvulling
 750 gr Pecorinokaas, grof geraspt

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm 1 el olijfolie in een diepe pan en fruit hierin de rozemarijn en ui 2 min. aan.
Voeg de aardbeienjam toe en bak nog 2 min. mee. Doe de tomatenpartjes in de pan, breng aan de kook en laat 15 min. sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

2

Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verdeel de saus over 4 diepe borden, leg de ravioli erin en garneer met de Pecorinokaas.

Ravioli met tomaten-aardbeiensaus

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.