Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten tempurabeslag
Ingrediënten bloemkoolkibbeling
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de zonnebloemolie tot 180°C in een stevige pan of een frituurpan. Je kunt testen of de olie heet genoeg is door er een stukje brood in te doen. Wanneer de olie heet genoeg is, begint deze direct te borrelen.
2
Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes van ongeveer 4 x 4 cm. Bereid het tempurabeslag in een grote beslagkom door alle ingrediënten met elkaar te mengen.
3
Meng de viskruiden met de poké bowl spice blend, voeg naar smaak wat zout toe en zet apart. Frituur de aardappelpartjes of bak deze in een pan totdat ze mooi goudbruin zijn.
4
Doop de bloemkoolroosjes in het tempurabeslag. Frituur de roosjes één voor één voorzichtig in de olie en bak er 8 à 10 tegelijk (afhankelijk van de grootte van je pan) totdat ze goudbruin zijn. Strooi direct na het frituren het viskruidenmengsel over de bloemkoolkibbeling.
5
Serveer de bloemkoolkibbeling met de aardappelpartjes, remouladesaus, verse peterselie en een partje citroen.

Meer inspiratie

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Bijgerechten
Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
15 min
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
Hoofdgerechten
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
15 min
Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Geroosterde Wortels Met Harissa En Tahin Yoghurtsaus
Bijgerechten
Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
10 min
Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Voor- & tussengerechten
Zoete bietensoep met sinaasappel
15 min
Gevulde Avocado Caprese
Voor- & tussengerechten
Gevulde avocado caprese
20 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Gevulde Courgette Met Couscous En Geitenkaas
Hoofdgerechten
Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
35 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Kokos Bloemkoolrijst Met Garnalen
Hoofdgerechten
Kokos-bloemkoolrijst met garnalen
30 min
Carpaccio Van Bieten En Radijs
Voor- & tussengerechten
Carpaccio van bieten en radijs
15 min
Gegrilde Vis Met Groenten Uit De Oven
Hoofdgerechten
Gegrilde vis met groenten uit de oven
20 min
Home Made Kimchi
Bijgerechten
Home-made kimchi
20 min
Gevulde Paprikas Met Rijst Kippendij En Chorizo
Hoofdgerechten
Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
25 min
Asperge Speciaal Met Een Zelfgemaakte Dressing
Borrelhapjes & snacks
Asperge ‘speciaal’ met een zelfgemaakte dressing
15 min
Bloemkoolsalade
Hoofdgerechten
Bloemkoolsalade
10 min
Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Voor- & tussengerechten
Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto
5 min
Varkenshaas Met Geroosterde Pompoen En Cranberrysaus
Hoofdgerechten
Varkenshaas met geroosterde pompoen en cranberrysaus
35 min
Aubergine Uit De Oven Met Tomaat Couscous En Walnoten
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
45 min
Gegrilde Auberginekrans Met Pommes Duchesse
Voor- & tussengerechten
Gegrilde auberginekrans met pommes duchesse
30 min
Zelfgemaakte Vissticks Met Bloemkoolpuree
Hoofdgerechten
Zelfgemaakte vissticks met bloemkoolpuree
20 min
Gekruide Bloemkool Uit De Oven
Bijgerechten
Gekruide bloemkool uit de oven
30 min
Gebakken Bloemkool Met Appel En Brie
Hoofdgerechten
Gebakken bloemkool met appel en brie
15 min
Regenboog Groentespiezen Van De Barbecue
Hoofdgerechten
Regenboog-groentespiezen van de barbecue
5 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Groenten

Gemaakt door Eatertainment

Delen via