Ceviche in limoncello tijgermelk
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Ceviche in limoncello tijgermelk

Ceviche vindt zijn oorsprong in Peru. In dit populaire Zuid-Amerikaanse gerecht wordt rauwe vis gegaard in een zure marinade, ook wel tijgermelk genoemd. Wij geven de tijgermelk een leuke twist door er naast limoen, passievrucht en limoncello aan toe te voegen. Een mooi voorgerechtje om aan je gasten te serveren.

Zelf maken? Bestel eenvoudig Koreman’s Limoncello via de webshop. Bekijk Koreman’s website voor meer informatie en andere lekkere Cello’s.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept ceviche in limoncello tijgermelk

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Pers de limoen uit. Snijd de passievrucht doormidden, lepel het vruchtvlees eruit.
2
Meng in een kleine kom de ingrediënten voor de tijgermelk: limoncello, limoensap, passievrucht en suiker. Voeg peper en zout naar smaak toe.
3
Snijd de vis in dunne plakjes. Verdeel over twee borden en schenk de tijgermelk erover. Laat 15 minuten marineren.
4
Snijd de peper in dunne ringetjes. Garneer de ceviche met rode peper, olijfolie en gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Soort
Vis
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via