Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & smeersels
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Lekker snel < 20 minuten
Medium 20 - 40 minuten
Uitgebreid > 40 minuten
Alle recepten
Lifestyle
Evenementen
Over ons
Aanmelden
Recepten
Lifestyle
Evenementen
Aanmelden
Home
Recepten
Ceviche in limoncello tijgermelk
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Hoofdgerechten
Opslaan
Ceviche in limoncello tijgermelk
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1 limoen
1 passievrucht
15 ml Koreman's Limoncello
1 tl suiker
Peper en zout
180 gr verse Kingfish Yellowtail (of bijvoorbeeld verse zeebaars óf zalm)
½ rode peper
1 el olijfolie, extra vergine
10 gr gebakken uitjes
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Pers de limoen uit. Snijd de passievrucht doormidden, lepel het vruchtvlees eruit.
2
Meng in een kleine kom de ingrediënten voor de tijgermelk: limoncello, limoensap, passievrucht en suiker. Voeg peper en zout naar smaak toe.
3
Snijd de vis in dunne plakjes. Verdeel over twee borden en schenk de tijgermelk erover. Laat 15 minuten marineren.
4
Snijd de peper in dunne ringetjes. Garneer de ceviche met rode peper, olijfolie en gebakken uitjes.
Meer inspiratie
Bekijk meer
Hoofdgerechten
Ovenschotel met pangasiusfilet
15 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Gesmoorde prei met warm gerookte zalm
40 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Zalm met witte pepersaus
15 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Vis souvlaki
30 min
Opslaan
Borrelhapjes & snacks
Krokante kabeljauw visfrietjes uit de airfryer met groentedip
15 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Romige vispannetje met kabeljauw en zalm
25 min
Opslaan
Voor- & tussengerechten
Garnalencocktail
10 min
Opslaan
Bijgerechten
Fritto misto met citroenmayonaise
25 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Pepesan in bananenblad
40 min
Opslaan
Bijgerechten
Thaise zalmkoekjes met komkommer koriander salsa
20 min
Opslaan
Allergenen
Dit recept bevat de volgende allergenen:
Gluten
Voedingswaarden
Per 1 persoonsportie
Voedingswaarden
Aanmelden
Vind je dit leuk?
9
0
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Geef een reactie
undefined
Reactie plaatsen
Over dit recept
Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Soort
Vis
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees
Gemaakt door Eatertainment
Delen via
Reacties
Plaats nieuwe reactie