Eenpanspasta Met Paddenstoelen En Pancetta
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Eenpanspasta met paddenstoelen en pancetta

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan.
2
Snijd de pancetta en paddenstoelen in kleine stukjes en voeg deze toe aan de pan met knoflook en ui.
3
Voeg het water, de room en crème fraîche toe aan de pan en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spaghetti toe. Kook de pasta gaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.
4
Halveer ondertussen de cherrytomaten en voeg deze samen met de Parmezaanse kaas toe aan de spaghetti.
5
Snijd de peterselie fijn. Breng de pasta op smaak met peper en zout en serveer met verse peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Eiwitrijk
Soort
Eenpansgerechten
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via