Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Doe de blokjes emmentaler in de hakmolen en hak fijn. Heb je geen hakmolen? Gebruik dan een rasp.
2
Schil en rasp de aardappelen en pers zoveel mogelijk vocht uit de aardappels. Meng de aardappelrasp met de overige ingrediënten.
3
Verhit ruim olie in een koekenpan en schep flinke eetlepels beslag in de pan. Druk een beetje plat met je spatel. Laat op matig vuur 4-5 minuten per kant bakken. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
4
Hak de peterselie en knoflook fijn. Meng met de zure room en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
5
Snijd de kaaskoekjes in 4 stukken en serveer met de dipsaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via