Fattoush Salade Met Gegrilde Halloumi
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Fattoush salade met gegrilde halloumi

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten Fattoush salade met gegrilde halloumi
Ingrediënten voor de dressing
Ingrediënten voor de marinade
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Meng voor de dressing de citroenrasp en -sap met 2/6 el olijfolie, de frambozenjam en breng op smaak met peper en zout.
2
Meng voor de marinade de rest van de olijfolie met de tijm, komijn, peper en zout.
3
Besmeer de pitabroodjes met de marinade en gril 2 minuten aan iedere kant in een grillpan en snijd in puntjes.
4
Besmeer de plakken halloumi ook met de marinade en gril in een grillpan 1-2 minuten aan iedere kant tot de kaas mooie grillstrepen heeft.
5
Meng de ijsbergsla met de tomaten, komkommer en rode ui, muntblaadjes en frambozen en meng de dressing er doorheen.
6
Serveer de salade met het pitabrood en de lauwwarme halloumi.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Ank
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Midden-Oosters
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via