Penne Met Pancetta Lente Ui En Champignons
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Penne met pancetta, lente-ui en champignons

Zet in een handomdraai een makkelijk én smakelijk pastagerecht op tafel. Door de pancetta in de oven uit te bakken, voeg je een heerlijke crunch aan je gerecht toe.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept penne met pancetta, lente-ui en champignons

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes pancetta op een bakblik bekleed met bakpapier. Bak de pancetta 15-20 minuten in de oven tot deze goudbruin is en dep droog met keukenpapier. Als de pancetta nog niet knapperig is, bak deze dan iets langer in de oven.
2
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan en bak de roerbakgroente 8 minuten op middelhoog vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm 2 minuten mee.
4
Schep de pasta door de saus en breng op smaak met peper en zout.
5
Snijd de lente-ui in ringetjes. Serveer de pasta met de uitgebakken pancetta, Parmezaanse kaas en lente-ui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via