Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 15min
1
Snijd een klein stukje van de onderkant van de watermeloen af, zodat hij stevig staat. Snijd vervolgens de meloen doormidden en hol hem uit met een lepel. Doe het vruchtvlees in een diepvrieszakje en leg dit 4 uur in de vriezer. Dek de uitgeholde meloenhelften af met folie en bewaar in de koelkast.
2
Haal na 4 uur de uitgeholde meloen uit de koelkast en het zakje vruchtvlees uit de vriezer. Mix het bevroren vruchtvlees samen met de rum, het bruiswater, limoensap, suiker en ijsblokjes in de blender of keukenmachine tot een watermeloen slush. Verdeel het drankje over de twee meloen helften. Wrijf tot slot de munt tussen je handen zodat het aroma vrijkomt en de blaadjes op de watermeloen slush bowl.
Watermeloen slush bowl
Watermeloen slush bowl
Watermeloen slush bowl
Watermeloen slush bowl

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Dranken & cocktails
    Diëten
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vegan
    Vrij van vis

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via