Wrap Met Falafel En Kruidige Boontjes
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vlees

Wrap met falafel en kruidige boontjes

Deze goed gevulde wraps zorgen er voor dat je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente bijna binnenkrijgt. We kruiden de sperziebonen met een boemboe, wat een echte smaakmaker is. Hierdoor heeft het gerecht qua kruiden niet meer nodig dan dat.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept wrap met falafel en kruidige boontjes

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Maak de sperziebonen schoon. Blancheer de sperziebonen 3 min. in kokend water. Spoel de sperziebonen af met koud water.
2
Verhit de helft van de olie in de wokpan op hoog vuur en wok de sperziebonen in 3 min. gaar. Roer de boemboe en het water door de sperziebonen. Gaar het geheel nog 3 min.
3
Verhit in een koekenpan de andere helft van de olie en bak de falafelballetjes kort aan.
4
Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de wraps dun in met zure room. Beleg de wraps met sperziebonen en de falafel balletjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Balans
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via