De recepten uit dit weekmenu bieden jou lekkere inspiratie om jouw eigen weekmenu samen te stellen of aan te vullen. Van een heerlijke Aziatische stamppot tot Mediterraans gevulde aardappelen met kikkererwten. Laat je inspireren door de lekkerste recepten uit verschillende keukens!
Crispy gnocchi salade
We beginnen de week met een makkelijk en voedzaam gerecht. Met deze crispy gnocchi salade ben je maar 15 minuten bezig. Je hoeft alleen de gnocchi te bakken en wat groenten te snijden en je hebt een heerlijke maaltijdsalade voor de lunch of het diner. De burrata zorgt weer voor een romige touch, terwijl de balsamico-honing dressing een zoete smaak geeft.
Aziatische stamppot
Niets is lekkerder dan een goede, ouderwetse stamppot op zijn tijd. In dit recept maakt eatertainer Chefke Luc een Aziatische stamppot met smaakmakers zoals gember, ketjap manis, paksoi en Chinese kool. Door de rookworst in crispy chili olie te bakken, krijgt het recept nog meer smaak en een beetje extra pit.
Salade parelcouscous en gerookte kip
Wanneer je op zoek bent naar een licht en smaakvol gerecht, dan is deze salade met parelcouscous en gerookte kip een must-try! Je zet deze maaltijdsalade al binnen 15 minuten op tafel. Perfect voor op een drukke doordeweekse dag of wanneer je geen zin hebt om uitgebreid te koken.
Mediterraans gevulde aardappel met kikkererwten
Ben jij een echte fan van Mediterraans eten? Probeer dan eens deze Mediterraans gevulde aardappel met kikkererwten. De combinatie van paprika, kikkererwten en feta zorgt voor een frisse, hartige vulling die perfect past bij de zachte aardappel. Een voedzaam gerecht dat ook nog eens vol van smaak is.
Romige Parmezaanse orzo met steak
Het weekend staat voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: tijd om te ontspannen en lekker te eten. Deze romige Parmezaanse orzo met steak is een ideaal gerecht om iedereen aan tafel goed te verwennen. De smeuïge orzo gecombineerd met plakjes steak, zorgt voor een maaltijd om van te genieten. Ideaal voor een snelle, maar luxe maaltijd.
Mexicaanse pizza
Bij dit recept combineren we het beste van twee werelden. Deze Mexicaanse pizza wordt belegd met typische Mexicaanse ingrediënten zoals gehakt, avocado, maïs, rode ui en takjes koriander. Het resultaat? Een heerlijke pizza die je binnen 20 minuten op tafel zet!
Deze pulled beef enchiladas zijn het ideale comfortfood voor in het weekend met vrienden of familie. Het maken van de pulled beef kost wat tijd en geduld, maar het is het helemaal waard. De gesmolten cheddar en frisse toppings zorgen voor extra smaak. Serveer de enchiladas met zure room voor een romige touch.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment