• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 21: snelle wok met kipgehakt, pasta alla norma en meer!
Franse plaattaart-0032 low_res
Lifestyle

Weekmenu week 21: snelle wok met kipgehakt, pasta alla norma en meer!

Lastig om voor iedere dag van de week een afwisselende maaltijd te bedenken en te serveren? Wij helpen je op weg met dit weekmenu! Met de recepten op deze pagina eet jij volgende week voedzaam én afwisselend.

Snelle Wok Met Kipgehakt 2

Snelle wok met kipgehakt

Wij zijn dol op wokgerechten! Over het algemeen zijn ze snel bereid en je kan eraan toevoegen wat je maar wilt. Voor deze snelle wok met kipgehakt kiezen we voor oesterzwam, prei, bosui en allerlei lekkere smaakmakers.

Courgette-wortelrösti met warm gerookte zalm

Courgette-wortelrösti met warm gerookte zalm

Rösti is een traditioneel Zwitsers gerecht bestaande uit geraspte, gebakken aardappelen. In dit recept kiezen we voor rösti gemaakt van courgette en wortel, waardoor het een koolhydraatarme maaltijd wordt. Lekker met de gerookte zalm!

Pasta alla norma

Een klassiek Italiaans gerecht voor de woensdag: pasta alla norma! Een vegetarische maaltijd met aubergine en tomaten. De saus laat je een half uurtje doorkoken, waardoor de smaken heel mooi samenkomen.

Kipsalade Met Pinda Sesamdressing 1

Kipsalade met pinda-sesamdressing

Op z’n tijd is een frisse salade natuurlijk heerlijk. Deze kipsalade met pinda-sesamdressing is dan ook een echte aanrader. Een maaltijdsalade waarbij verschillende smaken uit de Aziatische keuken samen worden gevoegd in de pinda-sesamdressing.

Franse plaattaart-0032 low_res

Franse plaattaart

Deze budgetproof plaattaart is de ideale start van een heerlijk weekend. De Franse plaattaart beleg je met prei, rode ui, brie en walnoten en top je af met tijm. Bak af in de oven en verdeel er wat rucola over en het genieten kan beginnen!

Vitello Tonnato Salade

Vitello tonnato salade

Deze Italiaanse vitello tonnato salade is écht overheerlijk. Met maar 8 ingrediënten zet je deze smaakvolle salade op tafel! Serveer er lekker wat stokbrood bij voor een complete avondmaaltijd. Heerlijk voor het weekend!

Loaded fries Griekse stijl

Loaded fries, wie is er niet gek op? Deze loaded fries Griekse stijl maken we met ‘gyros’ gemaakt van aubergine, tomaatjes, rode ui, olijven, feta en een zelfgemaakte komkommer-knoflooksaus. Een maaltijd om met het hele gezin van te genieten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via