• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 3: pastinaaksoep, ratatouille traybake en meer!
Romige Parmezaanse Kaas Pasta 12
Lifestyle

Weekmenu week 3: pastinaaksoep, ratatouille traybake en meer!

Deze week staan er weer lekkere en voedzame gerechten voor je klaar! Van een klassieke AVG tot een makkelijke traybake. Om het makkelijk te maken is de bereidingstijd van de meeste gerechten onder de 30 minuten, zo kan je snel een heerlijke avondmaaltijd op tafel toveren zonder al teveel moeite! Ontdek alle heerlijke recepten en ga aan de slag.

Pastinaaksoep Met Feta 2

Pastinaaksoep met feta

We starten de week met een heerlijke pastinaaksoep met feta. Pastinaak is een van de seizoensgroenten van de maand januari. Het is een wortelgroente met een milde, zoete smaak die je goed terug proeft in deze verse soep!

Kip Cashew Met Rijst 2

Kip cashew met rijst

Voor de dinsdag kiezen we voor een smaakvolle kip cashew met rijst. De malse stukjes kip gaan goed samen met de knapperige textuur van de cashewnoten. Ook voegen we kerriepoeder en komijnpoeder toe aan de groenten voor een heerlijke smaaksensatie!

Zalmstoofpot

Zalmstoofpot

Deze zalmstoofpot is een makkelijk eenpansgerecht. Door het toevoegen van de currypasta en kokosmelk krijgt het stoofpotje een Thais tintje. Ook voegen we limoen toe voor een frisse touch. Een heerlijk gerecht voor op de woensdag!

Gehaktbal Met Uienjus, Aardappelen En Sperziebonen 2

Gehaktbal met uienjus, aardappelen en sperziebonen

Geniet van een makkelijk AVG’tje op de drukke donderdag! Deze AVG is een échte klassieker met een gehaktbal, aardappelen en sperziebonen. Om het gerecht wat specialer te maken sudderen we de gehaktbal in een zelfgemaakte uienjus, superlekker toch?

Romige Parmezaanse Kaas Pasta 12

Romige Parmezaanse kaas pasta

Heerlijk comfortfood voor de vrijdag, dat is deze romige Parmezaanse kaas pasta. Het gerecht is gemakkelijk te bereiden met maar een handjevol ingrediënten. Zo heb je binnen een kwartiertje een heerlijke maaltijd op tafel staan om lekker van te genieten!

Ratatouille Traybake 2

Ratatouille traybake

Deze eiwitrijke traybake zit vol heerlijke groenten zoals courgettes, aubergines en paprika. We voegen vega kipstukjes toe om de traybake vegetarisch te houden. Met wat kruiden brengen we de traybake heerlijk op smaak, een perfecte maaltijd voor de zaterdag!

Andijviestamppot met zoete aardappel en vegetarische rookworst

Sluit de week af met deze smaakvolle variant van de klassieke andijviestamppot. We gebruiken naast normale aardappelen ook zoete aardappelen voor een lekkere twist. Om het gerecht vegetarisch te houden kiezen we voor een vegetarische rookworst om de stamppot mee te serveren!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via