• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 39: traybake met slavink, zelfgemaakte gnocchi en meer!
Zelfgemaakte gnocchi met salieboter
Lifestyle

Weekmenu week 39: traybake met slavink, zelfgemaakte gnocchi en meer!

Ontdek het nieuwe afwisselende weekmenu met voor ieder wat wils! Van heerlijke pasta’s tot een ovenschotel met prei en van een traybake met slavink tot heerlijke Indonesische ajam smoor. Lekker veel variatie en heerlijke recepten!

Gegratineerde Pasta Met Ricotta

Gegratineerde pasta met ricotta

De smaak van lasagne, maar dan in een pasta die binnen 30 minuten gemaakt is! De combinatie van tomatensaus, romige ricotta en gegratineerde kaas is hemels. Deze pasta is een heerlijke start van de week!

Traybake Met Slavink En Aioli

Traybake met slavink en aioli

Gemak op een bakplaat, dat is een traybake! Je verspreidt alle ingrediënten (in dit geval ui, paprika, krieltjes, smaakmakers en slavink) over een bakplaat die je vervolgens de oven inschuift. Lekker om te serveren met aioli!

Ovenschotel met prei en rookworst

Ovenschotel met prei en rookworst

De herfst komt eraan! Hoog tijd voor heerlijke ovenschotels vinden wij. Wat denk je van deze ovenschotel met prei en rookworst? Een echte Hollandse topper, maar dan verwerkt in een ovenschotel!

Roti uit de slowcooker

Roti uit de slowcooker

Roti, wij houden ervan! Voor deze roti uit de slowcooker heb je 15 minuutjes nodig, daarna doet de slowcooker het overige werk. Door het gerecht lange tijd te laten garen komen de smaken ontzettend mooi samen!

Flammkuchen met schelvis

Flammkuchen met schelvis

Zin om jouw weekend te starten met een smakelijke maaltijd? Ga voor deze flammkuchen met schelvis! Een knapperige bodem met daarbovenop crème fraîche, venkel, schelvis, tomaat, olijven en kappertjes.

Zelfgemaakte gnocchi met salieboter

Zelfgemaakte gnocchi met salieboter

Geniet jij wel eens van een heerlijk gerecht met gnocchi? Deze aardappelkussentjes maak je met dit recept voor zelfgemaakte gnocchi met salieboter helemaal zelf! Leuk om op zaterdagmiddag mee aan de slag te gaan.

Ajam smoor

Ajam smoor is één van de meest bekende gerechten uit de Indonesische keuken. Dit traditionele recept bestaat uit gestoofde kip. Ontzettend lekker om te serveren met witte rijst, boontjes en atjar.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via