Asian honey garlic potatoes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Asian honey garlic potatoes

Overheerlijke Asian honey garlic potatoes, oorspronkelijk een Koreaans gerecht met chilipasta. In dit recept is de chilipasta vervangen door sriracha, een pittige chilisaus. Dit gerecht is heerlijk in combinatie met paksoi.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept asian honey garlic potatoes

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Boen de krieltjes schoon onder koud water. Dep droog en halveer ze. Pel de teentjes knoflook en hak fijn. Snijd de bosui in ringen.
2
Meng voor de saus het water, de honing, srirachasaus en sojasaus door elkaar en zet apart.
3
Snijd de paksoi in grove stukken. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan, bak de paksoi op hoog vuur, haal uit de pan en zet ook apart.
4
Bak in dezelfde koekenpan de krieltjes 3-4 min. op half hoog vuur. Schep de knoflook erdoor en bak 1-2 min. mee.
5
Schenk de saus erbij en bak 10-12 min. Bak tot de saus kleverig is en om de krieltjes blijft plakken. Voeg de paksoi toe en bak nog 1-2 min. mee.
6
Garneer het gerecht met sesamzaadjes en de gesneden bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via