Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten esfenaj
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Rooster de amandelen in een droge pan totdat ze lichtbruin kleuren. Houd een handje apart ter decoratie en hak deze fijn. Mix de rest in een blender fijn tot amandelmeel.
2
Voeg daarna de hummus, verse kruiden, babyspinazie en het citroensap toe. Mix dit tot één geheel.
3
Garneer de esfenaj met de overgebleven amandelen en wat blaadjes van de verse kruiden. Serveer de hummus met naanbrood, grissini stokjes of platbrood.
Gele curry hummus
Gele curry hummus
Gele curry hummus
Gele curry hummus

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie