Knapperige Aardappelsalade Met Gerookte Zalm
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Knapperige aardappelsalade met gerookte zalm

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Kook de aardappelen in 15 minuten gaar in een pan met water en laat ze vervolgens uitlekken. Zorg dat de aardappelen volledig droog zijn. Plet de aardappelen op een bakplaat en besprenkel deze met olie en rozemarijn. Leg op elke aardappel een klein blokje boter en kruid ze met een beetje peper en zout. Schuif de bakplaat in de oven en laat de aardappelen in 40 minuten knapperig en goudbruin bakken. Laat een beetje afkoelen.
2
Pers de knoflook uit boven de yoghurt en meng goed door met de crème fraîche. Verdeel het yoghurtmengsel over twee borden. Snijd de bieslook fijn en bewaar voor het garneren van de salade.
3
Verwijder de huid van de zalmmoot en snipper de vis in kleine flakes. Leg de aardappeltjes op het yoghurtmengsel en top af met de zalmsnippers, Parmezaanse kaas, bieslook, waterkers en tuinkers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

SHirley
Jennifer van Eatertainment
Gerard
Jennifer van Eatertainment
Ellen
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Eiwitrijk
Soort
Salade
Aardappel
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via