Teriyaki Kippenvleugels Met Bloemkool
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Teriyaki kippenvleugels met bloemkool

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 190°C.
2
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en snipper de ui. Meng de bloemkool en ui met olie, peper en zout.
3
Marineer de kippenvleugels met de teriyakisaus voor 15 minuten. Verdeel de bloemkoolroosjes en de gemarineerde kippenvleugels over de bakplaat en bak 30 à 35 min. in het midden van de oven.
4
Snijd de rode peper en koriander fijn. Strooi de koriander, sesamzaadjes en rode peper over de kip en bloemkool. Tip: serveer bij dit gerecht knapperige, gebakken aardappeltjes of jasmijnrijst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Henk
Lisa van Eatertainment
Monique
Lisa van Eatertainment
Jessie
Jennifer van Eatertainment
Suzanne
Jennifer van Eatertainment
Gustaaf
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via