Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten aardappelsalade
Ingrediënten avocado-mangosalade
Ingrediënten bruin desembrood met roomboter
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
1
Snijd de Roseval aardappels in blokjes en kook 20 minuten in ruim water met zout. Giet de aardappelblokjes af en laat afkoelen.
2
Snijd de rode ui in ringen. Meng de aardappelblokjes met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode uienringen, tuinkers en de Hollandse garnalen toe.
3
Was de little gem en pluk de slablaadjes van de slakropjes. Snijd de avocado verticaal doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Schil de mango en snijd in blokjes. Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes.
4
Meng de ingrediënten met de kruidenvinaigrette. Drapeer de gerookte zalm over de salade.
5
Snijd het desembrood in grove plakken en serveer met een plakje roomboter.

Meer inspiratie

Salade Met Peer Spek En Champignons
Hoofdgerechten
Salade met peer, spek en champignons
15 min
Pastasalade Met Parmaham En Gegrilde Avocado
Hoofdgerechten
Pastasalade met parmaham en gegrilde avocado
20 min
Salade Met Feta Grapefruit En Warmgerookte Zalm
Hoofdgerechten
Salade met feta, grapefruit en warmgerookte zalm
10 min
Kip Parmezaan Met Salade Van Gegrilde Groenten
Hoofdgerechten
Kip Parmezaan met salade van gegrilde groenten
25 min
Salade Met Kip Mango En Passievruchtdressing
Hoofdgerechten
Salade met kip, mango en passievruchtdressing
15 min
Saladebowl Met Groenten En Granen Van Annemax
Lunch & brunch
Saladebowl met groenten en granen van Anne&Max
25 min
Romige Aardappelsalade Met Verse Rozemarijn En Spekjes
Bijgerechten
Romige aardappelsalade met verse rozemarijn en spekjes
30 min
Couscoussalade Met Garnalen In Een Tortilla Bowl
Hoofdgerechten
Couscoussalade met garnalen in een tortilla bowl
20 min
Kofte Met Bulgur Spinaziesalade
Hoofdgerechten
Köfte met bulgur-spinaziesalade
40 min
Haricots Verts Salade Met Knapperige Ham
Lunch & brunch
Haricots verts salade met knapperige ham
20 min
Tabouleh Salade Met Granaatappelsaus
Lunch & brunch
Tabouleh salade met granaatappelsaus
20 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Citroengras Visspiesjes Met Noedelsalade
Hoofdgerechten
Citroengras visspiesjes met noedelsalade
20 min
Kruidensalade Met Krieltjes En Vegetarische Burger
Bijgerechten
Kruidensalade met krieltjes en vegetarische burger
25 min
Krabkoekjes Met Remouladesaus
Hoofdgerechten
Krabkoekjes met remouladesaus
25 min
Caesarsalade Met Ansjovisdressing
Hoofdgerechten
Caesarsalade met ansjovisdressing
20 min
Sinaasappel Venkelsalade Met Olijfolie Sinaasappeldressing
Lunch & brunch
Sinaasappel-venkelsalade met olijfolie-sinaasappeldressing
10 min
Biefstuksalade Met Gepofte Tomaatjes
Hoofdgerechten
Biefstuksalade met gepofte tomaatjes
10 min
Panzanella Salade Met Zelfgemaakte Vinaigrette
Bijgerechten
Panzanella salade met zelfgemaakte vinaigrette
15 min
Frisse Salade Met Makreel En Sinaasappelvinaigrette
Hoofdgerechten
Frisse salade met makreel en sinaasappelvinaigrette
30 min
Farfalle Salade Met Tonijn Tataki
Hoofdgerechten
Farfalle salade met tonijn tataki
10 min
Gestoomde Zalm In Nori Met Couscoussalade
Hoofdgerechten
Gestoomde zalm in nori met couscoussalade
20 min
Salade Met Heilbot En Sojabonen
Hoofdgerechten
Salade met heilbot en sojabonen
5 min
Griekse Pastasalade Met Zelfgemaakte Dressing
Hoofdgerechten
Griekse pastasalade met zelfgemaakte dressing
15 min
Meloensalade Met Peer En Rauwe Ham
Lunch & brunch
Meloensalade met peer en rauwe ham
30 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Indiaas
Diëten
Vrij van vlees
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vis
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via