Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Mix de kappertjes, olijven, zongedroogde tomaten, knoflook, ansjovis, peterselie en olijfolie in een keukenmachine fijn tot een salsa.
2
Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in circa 20 min. gaar in een pan met water en een snufje zout.
3
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in stukken. Ris de helft van de blaadjes van de tijm. Bak de paddenstoelen en tijm in ongeveer 8 min. goudbruin in een koekenpan met wat boter.
4
Giet de aardappelen af en kook kort droog. Ris de andere helft van de blaadjes van de takje tijm.
5
Stamp de aardappelen tot een puree met de melk, de boter, nootmuskaat, peper, zout en tijm.
6
Smelt wat boter in een koekenpan en bak hierin de tilapiafilets in ongeveer 3 min. per kant gaar. Breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer de tilapiafilet op de aardappelpuree met de kappertjessalsa en gebakken paddenstoelen en garneer met tuinkers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via