Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus

Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus

Tegen een romig pastagerecht zeggen wij nooit nee! Deze tagliatelle maken we met MAGGI Roomsaus, makkelijk én snel. Gecombineerd met kipreepjes, kastanjechampignons en verse spinazie is dit een maaltijd om je vingers bij af te likken.

NiveauBeginner

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 300 gr tagliatelle
 160 gr diepvries tuinerwten
 500 gr kipfilet
 400 gr kastanjechampignons
 1 el olie
 1 zakje MAGGI Roomsaus
 250 gr verse spinazie

Bereidingswijze
1

Breng in een pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder extra zout toe te voegen.

2

Breng een tweede pan met water aan de kook en kook de erwten in 2 tot 4 min. gaar, laat ze uitlekken in een zeef.

3

Snijd de kipfilet in reepjes en de kastanjechampignons in plakjes. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de champignons. Haal uit de pan en zet ze apart. Bak daarna in dezelfde koekenpan de kip al omscheppend ca. 5 min. totdat de reepjes beginnen te kleuren.

4

Bereid ondertussen de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.

5

Voeg de spinazie toe aan de kip en laat slinken. Voeg daarna de uitgebakken champignons, doperwten, roomsaus en de pasta toe. Voeg eventueel een scheut water of melk toe om het geheel smeuïger te maken. Verhit het geheel nogmaals alvorens te serveren.

Ingrediënten

Ingrediënten
 300 gr tagliatelle
 160 gr diepvries tuinerwten
 500 gr kipfilet
 400 gr kastanjechampignons
 1 el olie
 1 zakje MAGGI Roomsaus
 250 gr verse spinazie

Instructies

Bereidingswijze
1

Breng in een pan water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder extra zout toe te voegen.

2

Breng een tweede pan met water aan de kook en kook de erwten in 2 tot 4 min. gaar, laat ze uitlekken in een zeef.

3

Snijd de kipfilet in reepjes en de kastanjechampignons in plakjes. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de champignons. Haal uit de pan en zet ze apart. Bak daarna in dezelfde koekenpan de kip al omscheppend ca. 5 min. totdat de reepjes beginnen te kleuren.

4

Bereid ondertussen de roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.

5

Voeg de spinazie toe aan de kip en laat slinken. Voeg daarna de uitgebakken champignons, doperwten, roomsaus en de pasta toe. Voeg eventueel een scheut water of melk toe om het geheel smeuïger te maken. Verhit het geheel nogmaals alvorens te serveren.

MAGGI Tagliatelle met kipreepjes in roomsaus

Zin in nog een pasta van MAGGI? Deze pasta pesto met kip is bereid met MAGGI Braadstomen knoflook.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.