Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Tosti met brie, ontbijtspek en frambozen

Tosti’s; je kunt er alle kanten mee op. Wij gaan voor een zoete variant met brie, ontbijtspek en frambozenjam. Heb je weinig tijd? Bak de spek dan van tevoren zodat je deze stap over kan slaan en je tosti in 10 minuutjes klaar is. 

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 75 gr ontbijtspek
 4 takjes brood
 4 el Hero Frambozenjam
 Peper en zout
 150 gr brie, in plakjes gesneden
 30 gr rucola

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes ontbijtspek op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. tot het spek krokant is. Laat vervolgens uitlekken op keukenpapier en breek in stukjes.

2

Besmeer de vier sneetjes brood ieder met 1 el frambozenjam en bestrooi met peper en zout.

3

Beleg twee van de sneetjes met brie, rucola en de stukjes spek. Leg de andere twee sneetjes brood erbovenop.

4

Gril de tosti’s in een sandwichgrill in 5 min. krokant en goudbruin.

Ingrediënten

Ingrediënten
 75 gr ontbijtspek
 4 takjes brood
 4 el Hero Frambozenjam
 Peper en zout
 150 gr brie, in plakjes gesneden
 30 gr rucola

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes ontbijtspek op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. tot het spek krokant is. Laat vervolgens uitlekken op keukenpapier en breek in stukjes.

2

Besmeer de vier sneetjes brood ieder met 1 el frambozenjam en bestrooi met peper en zout.

3

Beleg twee van de sneetjes met brie, rucola en de stukjes spek. Leg de andere twee sneetjes brood erbovenop.

4

Gril de tosti’s in een sandwichgrill in 5 min. krokant en goudbruin.

Tosti met brie, ontbijtspek en frambozen

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.