Cloud of coffee

cloud of coffee

Waan je eventjes in de wolken met onze ‘cloud of coffee’, een heerlijke espresso met melk, met een wolkje van suikerspin. Een leuke twist aan de bekende ijskoffie.

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Prep Tijd10 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten
 1 kopjes espresso
 80 ml melk
 4 ijsklontjes
 200 gr suikerspin
Keukenbenodigdheden
 2 longdrinkglazen
 Lepel

Bereidingswijze
1

Zet twee kopjes espresso’s. Verdeel de melk over twee longdrinkglazen en voeg twee ijsblokjes aan ieder glas toe. Vorm de suikerspin tot twee mooie wolkjes door de suiker iets uit te trekken en te kneden. Zorg dat je geen vochtige handen hebt anders smelt de suiker.

2

Schenk 1 espresso per glas op de bolling van de lepel zodat de espresso op de melk blijft liggen. Leg de suikerspinwolk op de koffie en geniet van jouw eigen ‘cloud of coffee’! Als je de suikerspin in de koffie legt smelt hij meteen en heb je een heerlijke zoete ijskoffie.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 kopjes espresso
 80 ml melk
 4 ijsklontjes
 200 gr suikerspin
Keukenbenodigdheden
 2 longdrinkglazen
 Lepel

Instructies

Bereidingswijze
1

Zet twee kopjes espresso’s. Verdeel de melk over twee longdrinkglazen en voeg twee ijsblokjes aan ieder glas toe. Vorm de suikerspin tot twee mooie wolkjes door de suiker iets uit te trekken en te kneden. Zorg dat je geen vochtige handen hebt anders smelt de suiker.

2

Schenk 1 espresso per glas op de bolling van de lepel zodat de espresso op de melk blijft liggen. Leg de suikerspinwolk op de koffie en geniet van jouw eigen ‘cloud of coffee’! Als je de suikerspin in de koffie legt smelt hij meteen en heb je een heerlijke zoete ijskoffie.

Cloud of coffee

Wij zijn gek op ijskoffie, jij ook? Dan moet je zeker onze huisgemaakte ijskoffie een keer hebben geprobeerd! Vind het recept hier!

Blijf op de hoogte.

Krijg meldingen over de nieuwste workshops en evenementen in je inbox.